Μεγάλη μάχη γίνεται στα Play Out της Α’ Κατηγορίας, από τα οποία ακόμα δύο ομάδες θα ακολουθήσουν τους Ατρόμητο Λάππα και Πυρσό στην Β’ Κατηγορία.
Τρείς ομάδες θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρες για την παραμονή τους, αφού Κεραυνός και Ροϊτικα με τους 16 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει, πολύ δύσκολα εώς καθόλου θα μπούν σε κάποια περιπέτεια, ενώ και η Νίκη Πραστείου δείχνει να είναι ασφαλής, με τους 11 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει.
Από εκεί και πέρα, όλοι είναι ακόμα στο κόλπο, με τους Άρη Πατρών και Ηρακλή Πατρών να δείχνουν σε καλή κατάσταση και με μεγάλες πιθανότητες να φτάσουν στον στόχο της παραμονής, ενώ αυτό δεν ισχύει για την Δόξα Νιφορεϊκων, που μετράει ήδη δύο ήττες στα μπαράζ και έχει παραμείνει στους 8 βαθμούς με τους οποίους ξεκίνησε την β’ φάση.
Από εκεί και έπειτα, Αχαιός και Πήγασος θέλουν οπωσδήποτε βαθμούς για να μην μπλέξουν ακόμα πιο σοβαρά, ενώ πολλά θα κρίνει και ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στις δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, αφού Δάφνη και Αστέρας Λεοντίου δίνουν μάχη επιβίωσης.
Για την ομάδα της Δάφνης πιθανότατα να βολεύει και η ισοπαλία, αλλά για την ομάδα του Λεοντίου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την συνέχεια.