Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε αυτήν την Τέταρτη 26/2 στα Play Off της Α’ Κατηγορίας, αφού θα διεξαχθεί η 6η «στροφή», περιλαμβάνοντας δύο σπουδαίες αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο.
Στο «Φ. Αραβαντινός», η Θύελλα που συνεχίζει να προηγείται (παρά την ήττα της από την Αχαϊκή) στην βαθμολογία με 17 βαθμούς, θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση με 11 βαθμούς και δεν έχει περιθώρια άλλης απώλειας, αν θέλει να μπει και πάλι με ίσους όρους στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Εθνικός Πατρών θα φιλοξενήσει, το βράδυ και ώρα 18.30 στα Προσφυγικά, την Αχαϊκή, με τους «μπλε» να είναι μαζί με τον Ατρόμητο στην 3η θέση με 11 βαθμούς και την Αχαϊκή να μειώνει την διαφορά στο -2 από την κορυφή, έχοντας 15 βαθμούς.
Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την συνέχεια των Play Off, αφού θα κρίνουν ποιες ομάδες θα διατηρήσουν ακέραιες τις πιθανότητες τους για το πρωτάθλημα.