Οι εργασίες στο γήπεδο Αιγείρας είχαν ξεκινήσει πριν από περίπου ένα μήνα και φαίνεται πως θα ολοκληρωθούν άμεσα, καθώς η αντικατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα είναι γεγονός.
Αυτή η αθλητική εγκατάσταση είναι “στολίδι” για την Αιγείρα και όλη την Ανατολική Αιγιάλεια και πρέπει να συντηρηθεί με τις σωστές προδιαγραφές και όχι να δούμε γήπεδα παρατημένα όπως στη Χαλανδρίτσα και στο Σταυροδρόμι που η δημοτική αρχή τα έχει αφήσει στο έλεος του θεού, με φθορές στα αποδυτήρια, στον τάπητα και στυους πάγκους.
Και όπως γράφει ο παράγοντας της ομάδας, Πέτρος Πίμπας: “Πρέπει το γήπεδο να έχει ώρες λειτουργείας, φύλακα και υπεύθυνο το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Αιγιαλείας για τη σωστή διαχείριση! Σίγουρα η Αθλητική Ένωση Αιγείρας-Ακράτας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτήν την εξέλιξη, αφού οι υποδομές τις πλέον είναι τεράστιες”.
















































