Σε πελάγη ευτυχίας ήταν ο έμπειρος επιθετικός Νίκος Αποσκίτης, μετά την μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Θύελλα Πατρών, στην οποία σημείωσε και το τελευταίο νικητήριο πέναλτι.
Αναλυτικά ανέφερε:
“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Θύελλας για το πρωτάθλημα που πήρε και να προσπαθήσει να ανέβει στην Γ’ Εθνική και να φύγει από την Α’ Κατηγορία.
Επίσης θα ήθελαν να δώσω συγχαρητήρια στην δική μου ομάδα και στην προσπάθεια όλων των παιδιών, τα οποία εδώ και δύο εβδομάδες με την έλευση του καινούργιου προπονητή, πήραμε μια μεγάλη πρόκριση και φτάσαμε να είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναιγιάλειο.
Το Κύπελλο Ερασιτεχνών είναι ένας θεσμός εκπλήξεων, φτάσαμε τον αγώνα με μεγάλη προσπάθεια στα πέναλτι, κερδίσαμε και πλέον πάμε στον τελικό για να το πάρουμε.
Και πάλι συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες αλλά περισσότερο στην ομάδα μου, η οποία αξίζει να είναι εκεί και έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας.”