Επιβλητικό ήταν το πέρασμα του Εθνικού Σαγεϊκων από την έδρα του Κρίνου, με τους “πολεμιστές” να κερδίζουν με 1-5, έχοντας και στο πλευρό τους αρκετούς φίλους της ομάδας.
Το 1-0 έγινε μόλις στο 5’ με όμορφο πλασέ του Ταπεινού , ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Νιφόρα.
Ο Κοντοσώρος με τρομερή κεφαλιά “κάρφωσε” την πρώην ομάδα του στο 22′ για το 1-2 ενώ ύστερα από όμορφη κάθετη του Δρακόπουλου ο Ταπεινός στο 29’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, αποτέλεσμα που έκλεισε και το ημίχρονο.
Στο 69’ με πλασέ ο Καφούσιας έκανε το 1-4 και το σκορ έκλεισε ο Πολίτης μετά από μπαλιά του Ταπεινού στο 84’ λεπτό.
Ο Εθνικός είχε την καθολική υπεροχή σε όλο το παιχνίδι , διαμαρτύρεται και για 2 πέναλντι επάνω στον Ταπεινό στο πρώτο ημίχρονο αλλά και σε ανατροπή & σε φάουλ του Πολίτη σε χέρι αμυντικού .