Η ομάδα του Νίκου Σολωμού ήταν από αυτές που ειδοποιήθηκαν τελευταία στιγμή για την συμμετοχή τους στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία της Α1 ΕΣΚΑΗ. Οι ανακατατάξεις που έγιναν δεν βοήθησαν τις ομάδες να έχουν χρόνο για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Εκτός από την παραμονή όμως η ομάδα θέλει να συνεχίσει την καλή εικόνα από την περσινή σεζόν και να παίξει ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό μπάσκετ.
Το ρόστερ έχει διαμορφωθεί με βάση τον περσινό κορμό και κάποιες σημαντικές προσθήκες. Στην ομάδα έμειναν οι : Τριανταφύλλου Τίτος, Κεφαλάς Σωτήριος, Κουραχάνης Δημ, Σκούτας Δημ, Αντωνόπουλος Γιωρ, Στρέκλας Κων, Κούγιας Γιωρ, Μακρής Γιωρ, Σιλαίος Ραφαήλ , Βούλγαρης Γιωρ, Μαστροπέτρος Σάββας, Μουλάρας Νίκος.
Οι καινούργιες προσθήκες της ομάδας είναι: Βεγλάκης Ιωαν, Μυλωνάς Παναγ, Βοργίδης Βάσ, Στρίγκος Αγγ, Κοκοβίκας Βάσ, Πασχαλίδης Κων, Βασιλείου Μίλτος, Καραϊσκος Άγγελος, Στρέκλας Ανδρέας,
O προπονητής της ομάδας Νίκος Σολομός δήλωσε για την νέα σεζόν: “Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλοι την οικογένεια του Πυρσού να μετέχει στην μεγαλύτερη τοπική κατηγορία, η φιλοσοφία βέβαια δεν αλλάζει πιστεύω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε μια αξιοπρεπείς παρουσία με βασικότερο στόχο να μπορέσουμε να σωθούμε και να διατηρήσουμε την κατηγορία.”
Επιμέλεια: Γ. Αγγελόπουλος




















































