Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η γυναικεία ομάδα των Λύκων Αιγιαλείας, είχε την τιμή να αποδεχτεί την πρόσκληση να συμμετέχει στο πανελλήνιο τουρνουά UNILEAGUE ΟΠΑΠ με μεγάλους χορηγούς τον ΟΠΑΠ, την RED BULL και την UMBRO, που μάλιστα παρείχαν δωρεάν και τον ρουχισμό.
Το τουρνουά διεξήχθη στο ΣΕΦ το τριήμερο 30/5, 31/5 & 1/6, ενώ τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν αντίπαλες από μεγαλύτερες κατηγορίες και ομαδες με μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο του 6Χ6, αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες και ζωντας το κάθε λεπτό έντονα με παθος, διάθεση και πολλα χαμόγελα.
Η Αιγιώτικη ομάδα έπαιξε συνολικά 7 παιχνίδια, έχοντας εξαιρετική παρουσία και κατακτώντας την 4η θέση, παίρνοντας τα εύσημα από διοργανωτές αντιπάλους και φιλάθλους.
Οι Λύκαινες ευχαριστούν τον Γιώργο Αναστασόπουλο για την πρόσκληση και που ήταν δίπλα, σε ότι χρειάστηκαν.