Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ATHANASOULIS JOHN DEERE
Ο Απόλλων Ν. Φιγαλείας νίκησε το Σάββατο 4-2 την Προοδευτική στη Ν. Φιγαλεία για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Β΄ ATHANASOULIS JOHN DEERE Κατηγορίας και την έπιασε στην 2η θέση, στους 6 βαθμούς, μπαίνοντας για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Η ομάδα της Μανωλάδας, όμως, υπερτερεί στην ισοβαθμία καθώς είχε νικήσει 5-1 στη Μανωλάδα για την 3η αγωνιστική.
Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο με γκολ των Διονυσόπουλου, Μπινιώρη. Στο 35΄ ο Γιαννικόπουλος σημείωσε το 3-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στις αρχές του β΄ μέρους, στο 50΄ ο Μανθόπουλος μείωσε σε 3-1, αλλά ο Διονυσόπουλος σχεδόν αμέσως, δύο λεπτά μετά, έγραψε το 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 65΄ οι Ανδρεόπουλος.
Το έτερο ματς της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανηλειακό Α.Σ. Πύργος και το Κουρτέσι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 5μ.μ. στο Στάδιο Πύργου. Υπενθυμίζουμε πως αν ο Πύργος F.C. Θύελλα προβιβαστεί μέσω των μπαράζ Πρωταθλητών Ε.Π.Σ. στη Γ΄ Εθνική, τότε την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία θα πάρουν δύο ομάδες από τα πλέι-οφ, οι δύο πρώτες της βαθμολογίας.
Πλέι-οφ
4η αγωνιστική
Ν. Φιγαλεία-Προοδευτική 4-2
Τετάρτη 7/5
5μ.μ.: ΠΑΣ Πύργος-Κουρτέσι
Η βαθμολογία
(Σε 4 αγώνες)
ΠΑΣ Πύργος (6-4) 9
————————–
Προοδευτική (9-8) 6
—————————
Ν. Φιγαλεία (8-10) 6
Κουρτέσι (0-1) 2
*Εκκρεμεί ο αγώνας ΠΑΣ Πύργος-Κουρτέσι (7/5).
Επόμενη αγωνιστική (11/5)
Προοδευτική- ΠΑΣ Πύργος
Ν. Φιγαλεία- Κουρτέσι
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SYN+REAL ESTATE
Μια αγωνιστική έχει απομείνει στους δύο ομίλους της Γ΄ Κατηγορίας και Ολυμπιακός Ζαχάρως και Ατρόμητος Βαρβάσαινας από τον 1ο όμιλο παίρνουν την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία, σε περίπτωση που ο Πύργος F.C. Θύελλα προβιβαστεί στην Γ΄ Εθνική, ανεξαρτήτως ποιος θα έρθει πρώτος ή δεύτερος στον 1ο όμιλο. Η τρίτη ομάδα που θα ανέλθει στην Β΄ Κατηγορία, με την προϋπόθεση ότι ο Πύργος F.C. Θύελλα θα προβιβαστεί στη Γ΄ Εθνική, θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική (δεν έχει δικαίωμα ανόδου ο Αστέρας Β΄) ανάμεσα σε Πρόοδο Σαλμώνης, Ερμή Πλατάνου (από τον 1ο όμιλο), Αγ. Γεωργίου και Άρη Δήμητρας (από τον 2ο όμιλο)!
1ος Όμιλος
Κεραυνός Βρίνας-Αλφειός 1-3
Αλφειονίδα- Ατρόμητος Β. 0-5
Αίολος- Ολυμπιακός Ζαχάρως 1-1
Αργοναύτης-Πρόοδος 0-3
Ανδρίτσαινα-Αγ. Δημήτριος 1-4
Ρεπό: Ερμής Πλατάνου
Η βαθμολογία
(Σε 21 αγώνες)
Ολυμπιακός Ζαχάρως (60-16) 50
———————————
Ατρόμητος Βαρβάσαινας (74-20) 47
Πρόοδος (45-20) 41
Ερμής Πλατάνου (59-26) 39
Αλφειονίδα (32-32) 28
Κεραυνός Βρίνας (40-35) 27
Αλφειός (28-38) 25
Αίολος (36-40) 23
Άγιος Δημήτριος (15-82) 8
Ανδρίτσαινα (18-54) 5
Αργοναύτης (17-61) 1
* Εκκρεμεί ο αγώνας Αλφειός-Ανδρίτσαινα. O Αργοναύτης έχει δύο μηδενισμούς και αφαίρεση 6 βαθμών.
Τελευταία αγωνιστική (10-11/5)
Αλφειός- Αργοναύτης
Ατρόμητος Β.-Αίολος
Άγιος Δημήτριος – Ολυμπιακός Ζ.
Πρόοδος- Ανδρίτσαινα
Ερμής Πλατάνου- Αλφειονίδα
Ρεπό: Κεραυνός Βρίνας
2ος Όμιλος
Αετός Κέντρου – Κένταυρος Σωστίου 10-3
Άρης Δήμητρας- Ήφαιστος Ήλιδας 3-1
Ολυμπιακός Σαβαλίων- Αετός Αλποχωρίου 1-3
Λέοντες- Άγιος Γεώργιος 3-4
Θύελλα Πύργου Β΄ -Ίφιτος Καλυβίων 4-0
Ρεπό: Αστέρας Αμαλιάδας Β΄
Η βαθμολογία
(Σε 21 αγώνες)
Αστέρας Αμαλιάδας Β΄ (51-14) 43
————————–
Άγιος Γεώργιος (43-24) 42
Άρης Δήμητρας (54-23) 41
Αετός Αλποχωρίου (41-27) 33
Λέοντες (50-40) 29
Αετός Κέντρου (44-45) 24
Θύελλα Πύργου Β΄ (42-39) 23
Ολυμπιακός Σαβαλίων (31-46) 22
Ήφαιστος Ήλιδας (33-43) 21
Κένταυρος Σωστίου (25-66) 5
Ίφιτος Καλυβίων (8-58) 3
* O Αετός Κέντρου έχει δύο μηδενισμούς και -6 βαθμούς. Η Θύελλα Πύργου Β΄ έχει ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς. O Κένταυρος Σωστίου έχει ξεκινήσει με -5 βαθμούς.
Τελευταία αγωνιστική (10-11/5)
Ήφαιστος Ήλιδας – Θύελλα Πύργου Β΄
Κένταυρος Σωστίου- Ίφιτος Καλυβίων
Αετός Αλποχωρίου -Λέοντες
Άγιος Γεώργιος – Αετός Κέντρου
Αστέρας Αμαλιάδας Β΄ – Άρης Δήμητρας
Ρεπό: Ολυμπιακός Σαβαλίων
Άρθρο του Κώστα Πλιάγκου στην Εφημερίδα “Πρωϊνή” της Ηλείας