Ο Ανδρέας Ζήκος, ο καταξιωμένος Αχαιός προπονητής, είναι ο νέος τεχνικός της Προοδευτικής, σε μια κίνηση από τους Κυανέρυθρους της Βουπρασίας, πολύ σημαντική. Μια κίνηση η οποία ταράζει τα νερά της κατηγορίας και αλλάζει το επίπεδο της Προοδευτικής.
Όταν μιλάμε για Ανδρέα Ζήκο, μιλάμε για έναν προπονητή με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο της χώρας, ακόμα και τα ευρωπαϊκά κύπελλα.
Είναι μια σημαντική κίνηση, η οποία δεν τιμά μόνο την Προοδευτική, αλλά συνολικότερα και το ηλειακό ποδόσφαιρο και τη δεύτερη κατηγορία, η οποία δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο ηχηρές προσλήψεις προπονητών, με το κύρος, την εμβέλεια και την προσωπικότητα του Ανδρέα Ζήκου.
O Ανδρέας Ζήκος, θα κάνει ντεμπούτο στο εντός έδρας παιχνίδι της Προοδευτικής, την Κυριακή απέναντι στο Κάστρο.
Πηγή : PatrisNews