Ο Παναγιώτης Λάγκης που την φετινή χρονιά ξεκίνησε στην ομάδα του Παναχαϊκού, είναι ο νέος προπονητής του Βασιλικού, με την ανακοίνωση της ομάδας να αναφέρει τα εξής :
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Βασιλικού βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συμφωνία με τον προπονητή Παναγιώτη Λάγκη που θα καθοδηγήσει την ομάδα μας για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο όμιλος μας πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με έναν πολύπειρο προπονητή ώστε να επενδύσουμε στους νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι και το μέλλον της οικογένειας του Α.Ο.Β..
Ο Παναγιώτης Λάγκης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA-B. Η προπονητική του πορεία γνωστή, καθώς έχει συνεργαστεί με συλλόγους-πρότυπα της Αχαϊας όπως, Διαγορας Βραχνεΐκων, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Ροΐτικα και Παναχαϊκός.
Παναγιώτη, καλωσήρθες στην οικογένεια του Α.Ο.Β.