Η διοίκηση της Ακαδημίας των Σπορ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην αναβολή όλων των αγώνων χάντμπολ μέχρι της τις 15-19 Ιανουαρίου λόγω της πανδημίας.
Η ανακοίνωση της Ακαδημίας των Σπορ:
«Με ανακοίνωση της η Ο.Χ.Ε. γνωστοποίησε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων των Εθνικών κατηγοριών της τρέχουσας αγωνιστικής (15-19/1/2022) που περιλαμβάνει και τους αγώνες της ανδρικής ομάδας της Ακαδημίας των Σπορ για την 9η αγωνιστική της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών (θα έπαιζε το Σάββατο στο Κορωπί) καθώς και αντίστοιχα την 6η αγωνιστική της Α2 γυναικών (θα έπαιζε στην Πάτρα με τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων).
Την αναβολή των αγώνων αποφάσισε η Ομοσπονδία χάντμπολ στην συνεδρίαση της Τετάρτης (12/01), λόγω της έξαρσης της πανδημίας του Covid-19 στη χώρα.
Η σχετική απόφαση πάρθηκε με την ουσιαστική συμβολή της Υγειονομικής επιτροπής της ΟΧΕ, αξιολογώντας την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα αλλά και τα αιτήματα σωματείων που δέχτηκε για αναβολή λόγω κρουσμάτων.