Το νερό νεράκι λένε οι κάτοικοι στην περιοχή του πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου 409, στην Πάτρα για δεύτερη μέρα.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν η ΔΕΥΑΠ τους έκοψε την υδροδότηση χωρίς καν να τους προειδοποιήσει, αφήνοντας τους μέσα στην καρδιά του καύσωνα, χωρίς νερό.
Το κακό ξεκίνησε από την Τρίτη και συνεχίζεται όμως και την Τετάρτη. Η διακοπή της υδροδότησης οφείλεται, σύμφωνα με τα στελέχη της ΔΕΥΑΠ, σε μία ακόμα βλάβη που έχει παρουσιαστεί στο δίκτυο.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από τους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης που εμφανίστηκαν στην περιοχή για να την επιδιορθώσουν, σκάβοντας τον δρόμο, η βλάβη είναι μεγάλη και θα κρατήσει για αρκετές ώρες ακόμα.
Όπως λένε οι κάτοικοι της εκεί περιοχής δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με την διακοπή υδροδότησης, χωρίς καμία προειδοποίηση από την ΔΕΥΑΠ. Οι διακοπές είναι συχνές τόσο στην περιοχή των Συνόρων και του πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου, όσο και λίγο πιο πέρα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.